antifeixisme
Josep Anglada condemnat a 2 anys de presó i no es pot presentar a les eleccions

ARRAN celebra que, per una vegada, el feixisme no surti impune dels seus actes

20/05/2019 Política

Avui s'ha conegut la sentència ferma de L'Audiència Provincial de Barcelona contra avui s'ha conegut la sentència ferma de l'Audiència Provincial de Barcelona contra Josep Anglada, regidor feixista de L'Ajuntament de Vic, en relació al delicte d'amenaces a l'Arnau, militant d'ARRAN Vic, quan era menor d'edat, pel qual va ser condemnat el 27 de juliol de 2017 pel Jutjat Penal de Manresa a 2 anys de presó i d'inhabilitació per ser escollit com a càrrec públic.

Aleshores, Anglada va presentar un recurs d'apel·lació a La sentència, demanant practicar una nova prova documental a L'Audiència Provincial, consistent en L'aportació de documents, retalls de diaris i fotografies, així com La celebració d'una nova vista. Dos anys després, la setmana passada es va fer pública La denegació de la totalitat de Les seves peticions per part de L'Audiència Provincial, i avui finalment ha emès La sentència que desestima definitivament el recurs, per La qual cosa esdevé així ferma La sentencia condemnatòria de 2 anys de presó i inhabilitació. Segons La sentència, Anglada no pot presentar cap altre recurs ordinari. Han calgut gairebé 6 anys de procés judicial per arribar a una sentència condemnatòria ferma, en La etapa inicial del qual el Ministeri Fiscal semblava acusar l'Arnau per La seva participació política i no a Anglada per les amenaces.

ARRAN celebra que, per una vegada, el feixisme no surti impune dels seus actes. A L'espera de conèixer si els antecedents d'Anglada en altres delictes pels quals va ser condemnat segueixen vigents perquè entri a la presó, el que donem per fet és que el fins ara cap de Llista de Som ldentitaris a Vic no podrà presentar-se a Les properes eleccions municipals de diumenge. S'acaben així 16 anys de la presència d'aquest feixista reconegut, ex-militant de Fuerza Nueva i expresident de Plataforma per Catalunya, a l'Ajuntament de Vic. Celebrem La sentència no només per Les amenaces que va fer Anglada, sinó també per totes Les migrades que han hagut de patir, i pateixen, L'odi racista impulsat per Anglada a Vic i que ha influït en els diversos governs de l'Ajuntament de Vic. També per a totes Les dones a qui el seu masclisme ha denigrat. Per a totes les companyes que han estat perseguides per combatre el feixisme. Per a tota la classe treballadora que el feixisme vol dividir., regidor feixista de l'Ajuntament de Vic, en relació al delicte d'amenaces a l'Arnau, militant d'ARRAN Vic, quan era menor d'edat, pel qual va ser condemnat el 27 de juliol de 2017 pel Jutjat Penal de Manresa a 2 anys de presó i d'inhabilitació per ser escollit com a càrrec públic. Aleshores, Anglada va presentar un recurs d'apel·lació a la sentència, demanant practicar una nova prova documental a L'Audiència Provincial, consistent en L'aportació de documents, retalls de diaris i fotografies, així com La celebració d'una nova vista.

Dos anys després, la setmana passada es va fer pública la denegació de La totalitat de Les seves peticions per part de l'Audiència Provincial, i avui finalment ha emès La sentència que desestima definitivament el recurs, per la qual cosa esdevé així ferma La sentencia condemnatòria de 2 anys de presó i inhabilitació. Segons La sentència, Anglada no pot presentar cap altre recurs ordinari. Han calgut gairebé 6 anys de procés judicial per arribar a una sentència condemnatòria ferma, en La etapa inicial del qual el Ministeri Fiscal semblava acusar L'Arnau per La seva participació política i no a Anglada per les amenaces.

ARRAN celebra que, per una vegada, el feixisme no surti impune dels seus actes. A L'espera de conèixer si els antecedents d'Anglada en altres delictes pels quals va ser condemnat segueixen vigents perquè entri a la presó, el que donem per fet és que el fins ara cap de llista de Som ldentitaris a Vic no podrà presentar-se a Les properes eleccions municipals de diumenge. S'acaben així 16 anys de la presència d'aquest feixista reconegut, ex-militant de Fuerza Nueva i expresident de Plataforma per Catalunya, a L'Ajuntament de Vic.

Celebra la sentència no només per les amenaces que va fer Anglada, sinó també per totes Les migrades que han hagut de patir, i pateixen, L'odi racista impulsat per Anglada a Vic i que ha influït en els diversos governs de l'Ajuntament de Vic. També per a totes Les dones a qui el seu masclisme ha denigrat. Per a totes les companyes que han estat perseguides per combatre el feixisme. Per a tota la classe treballadora que el feixisme vol dividir.