Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Collserola
El moviment veïnal qüestiona l'aprovació del pla especial de Collserola
03/05/2019 Territori

La recent aprovació del PEPNat (Pla Especial de Protecció de Collserola) i la Modificació del Pla General Metropolità (MPGM) de la mateixa zona ha generat una certa alarma per les possibles afectacions als residents dels diferents barris de Barcelona. Per aquest motiu, el moviment veïnal ha convocat als mitjans de comunicació per explicar-ho. Serà el proper dimarts  a les 10:30h a la seu de la FAVB (Obradors 10, baixos)

Entre el convocants hi ha la FAVB i la Plataforma Barris de Muntanya, de la qual en formen part les barriades de Santa Maria de Vallvidrera-Mas Sauró, Mont d'Orsà de Vallvidrera, Horta, Can Rectoret, Mas Guimbau-Can Castellví, Parc de la Vall d'Hebron, Montbau, Torre Baró, Roquetes, Afectacions Urbanístiques de les Planes, Sant Genís dels Agudells, Font del Mont i Font del Gos. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid