Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
JJOO d’hivern
Demanen fer un referèndum al territori per decidir si és vol o no organitzar els JJOO d’hivern

Denuncien que "els responsables de la candidatura s’omplen la boca paraules com sostenibilitat, repensar el Pirineu i la relació amb Barcelona, desenvolupament econòmic i social o escoltar a la gent, paraules i discursos que es fan pensats en desactivar recels i protestes"

08/05/2019 Territori

La CUP, Endavat (OSAN) i ARRAN han exigit que sigui la població del Pirineu qui pugui decidir si vol o no els JJOO d’hivern, on hi hagi un debat públic obert i transparent on s’exposin tots els pros i contres i que culmini amb un referèndum al Pirineu perquè sigui el poble qui decideixi si aquesta ha de ser la prioritat de les properes dècades o no. Així ho han manifestat en roda de premsa.

També han demanat màxima transparència al voltant de les inversions, infraestructures i pressupost de la candidatura dels JJOO, un referèndum vinculant perquè la població del Pirineu poguem decidir el futur de les inversions al nostre territori i la paralització de les obres en marxa de Coll de Pal i el desdoblament de la C-16, al Berguedà. També s'ha fet èmfasi en la necessitat d'un canvi urgent de model socioeconòmic i territorial que superi l'actual model esgotat del totxo, neu i turisme de masses a les comarques del Pirineu.

A la roda de premsa han participat, la Xènia Antona, cap de llista de la CUP per la Seu d'Urgell, Eulàlia Reguant, regidora de la CUP a Barcelona i membre del Secretariat Nacional de la CUP, Ivan Garriga, militant d'Endavant Alt Urgell, i Jordi Magrinyà, segon de CUP Capgirem Barcelona per les properes municipals, juntament amb companyes de la CUP, Arran i Endavant de tot el Pirineu.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid