Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1r de Maig
Convocada a Blanes de manera consecutiva la manifestació unitària del 1r de Maig

La Comissió maig Obrer i Anticapitalista convoca una manifestació aquest dimecres a les 19h a la rotonda de la Av.Catalunya Plantera per reivindicar el Dia Internacional de la Classe Treballadora.

01/05/2019 Laboral

En motiu de la celebració i reivindicació del Primer de Maig, Dia Internacional de la Classe Treballadora, la Comissió Maig Obrer i Anticapitalista convoca aquest proper diumenge una manifestació que sortirà a les 19h del passeig de l’avinguda Catalunya, davant el Consum de la Plantera, i recorrerà diversos carrers de la vila sota el lema “Pa,sostre,treball i dignitat”.

Aquesta és la darrere convocatòria de la comissió unitària, formada per diverses organitzacions polítiques i sindicals, entitats i plataformes blanenques, que es marca com a objectiu dotar les entitats i organitzacions socials d’un espai des del qual formar-se i carregar de reivindicació i consciència de classe la jornada de l’1 de Maig. D’aquesta manera, la comissió no es limita a la convocatòria de la manifestació sinó que dedica tot un mes a la formació política i social.

La manifestació és el començament d’un mes de jornades formatives

Durant el mes de Maig es realitzaran una sèrie de xerrades a l’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge, organitzades per les diferents entitats membres de la Comissió maig Obrer i Anticapitalista.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid