Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2019
Acte centrel de la CUP Tarragona
19/05/2019 Política
La Candidatura d'Unitat Popular de Tarragona organitza l'acte central de la campanya per les eleccions municipals del 26 de maig, dimarts 21 de maig a les 19 h a l'Antiga Audiència de Tarragona.

Hi intervindran la diputada per la CUP al Parlament Maria Sirvent, així com la candidata a l'alcaldia de Tarragona Laia Estrada, l'arqueòloga i número 2 de la candidatura a Tarragona Eva Miguel, la jurista i tècnica de cooperació Inés Solé que ocupa el tercer lloc de la llista i Joan Manel Burillo, treballador social i número 4 de la CUP a les municipals.

També hi intervindran Anna Guasch, número 13 de la llista i activista històrica de la ciutat en l'àmbit de l'anticapitalisme i en el del sindicalisme en la seva etapa de treballadora de la Tabacalera, el cuiner i membre del Casal Popular Sageta de Foc i també militant d'Endavant-OSAN Santi Fortuny, la sindicalista que ocupa el número 16 a la candidatura i membre de la Plataforma Antifeixista de Tarragona Gemma Lladó i el també activista a la Plataforma Antifeixista, cap de colla dels Xiquets del Serrallo i dotzè de la llista de la CUP David Borràs.

L'acte també comptarà amb la participació especial d'Aitana de la VargaAlba Magrinyà i Jordi Martí, números 11, 9 i 27 de la llista de la CUP, i Mariona Garcia.

La CUP de Tarragona encararà amb aquest acte la recta final de la campanya per les eleccions municipals del 26 de maig. sota el lema "Des dels carrers, decidim les regles del joc".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid