Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2019
Acte central de campanya de la CUP Berga amb Montse Venturòs

Dissabte 18 de maig a les 19’30 a la Plaça Sant Francesc de Berga. En cas de pluja al teatre Patronat. Amb la participació de Montse Venturòs i la resta de candidats de la llista electoral

18/05/2019 Política

Sota el lema “Més i Millor”, la CUP Berga està desenvolupant la campanya electoral arreu de la ciutat amb nombrosos actes i através de les xarxes socials.

Fa uns dies va fer públic el programa electoral per la propera legislatura (2019-2023). Partint de l’experiència de govern d’aquests quatre anys, una quarantena de persones dels àmbits més diversos han participat directament en la seva elaboració, que a banda de propostes per Berga reflecteix la visió del món, del país i de la ciutat que tenen els membres de la candidatura.

El document, publicat al web berga.cup.cat, comença amb el text anomenat “Més i Millor”, un balanç de la darrera legislatura, “els quatre anys més intensos des de la Transició a nivell polític”. S’hi destaca que l’alcaldessa de Berga ha estat l’únic càrrec públic en actiu inhabilitat fins al moment per la defensa inflexible dels drets polítics fonamentals del nostre poble.

Pel que fa a les propostes de govern pels propers quatre anys, es desglossen en 10 apartats, amb la vida al centre: Vida a Places i Carrers, Vida Municipal, Vida Saludable, Vida Digna, Vida Econòmica, Vida Cultural, Vida Educativa, Vida Participativa, Vida Republicana, Vida Lliure de Violències. S’hi inclou també el Codi Ètic de la candidatura, presentat divendres a la tarda i signat pels membres de la llista. D’altra banda, les polítiques feministes i LGTBI hi tenen un paper transversal.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid