Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#judicifarsa
La Forja de Mataró organitza un "Judici Popular a l'Estat Espanyol"
02/04/2019 Política

El jovent revolucionari de La Forja - Mataró ha organitzat un acte polític que girarà entorn dels judicis polítics als nostres càrrecs electes, un Judici Popular a l'Estat Espanyol. Serà el proper  dia 6 d'abril

L'acte comptarà amb la participació de  personalitats destacades en l'àmbit dels moviments socials i polítics com ara Valtonyc, Maria Ballester, Carles Estapé, Mireia Caldés o familiars dels joves d’Altsasu amb l'objectiu de vertebrar una acusació popular a la situació actual de les llibertats polítiques i d’expressió, al paper històric de la monarquia, als atacs a la nostra llengua i cultura i a la justícia patriarcal que tot això i més empara. Sota el lema “no venim a defensar-nos, venim a acusar”. "Es tracta  d'evidenciar les reiterades vulneracions per part de l’Estat, perpetrades de manera sistemàtica i que s’han fet més que evidents en la macrocausa judicial que vivim", puntualitza l'organització juvenil.

Un cop acabat l'acte polític, gaudirem del primer combat de punxadiscos de la ciutat, el guanyador del qual tocarà a la 25a edició de l'anual Botifarrada a la Hipanitat. Amb aquesta cloenda, doncs, el jovent de Mataró reivindica que lluita sí, i festa també!.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid