Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2019
L’assemblea local de la CUP de Castelló d’Empúries es presenta a les eleccions del 26-M
10/04/2019 Política
Ja ha passat un any des de la creació de l’assamblea local de la CUP. Durant aquest temps, l’assemblea ha treballat per fer una diagnosi de la situació actual del municipi, amb l’organització d’un seguit d’actes sota el nom “Activant sobiranies”, i trobades amb diferents entitats i col·lectius de la vila.
Un cop feta aquesta radiografia, s’ha encetat un debat a l’entorn del paper que hauria de jugar la formació en el paisatge polític municipal, entre la conveniència de mantenir exclusivament la lluita des dels carrers o fer un pas per implementar aquesta lluita a les institucions.
Aquest debat ha conclòs amb la decisió de presentar una candidatura municipalista que representi el control efectiu de la institució per part de la ciutadania i implementar polítiques decidides a lluitar per preservar el medi i aplicar polítiques socials i d’igualtat en la propera legislatura.
Un cop presa aquesta decisió, ha arribat l’hora de presentar la candidatura. És per això que volem convidar a tota la ciutadania de Castelló a la PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA DE LA CUP el proper divendres 12 d’abril, a les 20h al mirador del Paller d’en Melino. A l’acte hi participarà en Dani Cornellà, alcalde de Celrà i els integrants de la llista.
Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. Cremen per primer cop fotografies de la Princesa Leonor
  3. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  4. Sant Jordi era guerrer...
  5. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  6. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid