Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2019
L’assemblea local de la CUP a Lloret escull Jesús Elias com a cap de llista
08/04/2019 Política

Jesús Elias és informàtic programador especialitzat en aplicacions per a l’hostaleria i en sistemes; activista i militant de diverses organitzacions de l’esquerra independentista. Amb la seva elecció repeteix com a cap de llista de la formació.

En segon lloc s’ha escollit la Lola Moncusí, mare, feminista i independentista; activista en diverses associacions i plataformes en defensa del nostre patrimoni natural i paisatgístic i en la conscienciació antipatriarcal. Una lluitadora, extravertida i perfeccionista.

Com a tercer de la llista s’ha triat en Jaume Ribera, llicenciat en Història, amb àmplia experiència en l’hostaleria i restauració; activista per la defensa mediambiental del nostre entorn i ha participat de diverses associacions esportives i culturals.

La candidatura aposta per propostes de participació directa sobre les decisions del consistori, l’elaboració d’un Reglament Orgànic que permeti la ciutadania accés directe als plens, la defensa del nostre entorn i la lluita contra l’especulació urbanística, incentivar l’aplicació de fonts d’energia renovable i l’aplicació de polítiques de tolerància zero en pràctiques sexistes o patriarcals entre d’altres mesures.

En aquestes properes setmanes s’elaborarà i publicarà el codi ètic de la formació i de totes les integrants, la llista completa de la candidatura i tot el seguit de propostes i accions polítiques que determinaran l’acció institucional. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid