Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2019
Josep Cabré i Elisabeth Martínez encapçalen la llista de la CUP a Alpicat
08/04/2019 Política

La formació independentista, que actualment és la primera força de l'oposició d'Alpicat, va fer públics els noms de les persones que integren la llista amb la que concorrerà per segona vegada a les eleccions municipals i que encapçalaran Josep Cabré i Elisabeth Martínez.

Josep Cabré i Clariana ja va encapçalar la llista el 2015, el primer cop que en que la CUP va concórrer a les municipals d'Alpicat i en que va obtenir dos regidors i va esdevenir la segona força política al consistori. Pagès, ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat a la Unió de Pagesos, actualment és el portaveu de la CUP a la Diputació de Lleida.

Elisabeth Martínez Salomó, amb estudis d'econòmiques, que treballa de professora d'FP i està vinculada al teixit associatiu i esportiu del poble, ocupa el número dos de la llista.

La segueixen Àlex Puñet Garcia (3), Cèlia Sànchez Bosch (4), Oreig Deutú Colom (5), Olga Sol Barberà (6), Joan Narcís Roure (7), Helena Viñuales Cabases (8), David Vergé Alfranca (9), Rosa Pérez Valentí (10), Victorià Prat Gilart (11) i Sara Soler Puerta (12).

L'actual regidor Xavi Cuberes Peretó tanca una llista completament paritària, inclosa la part de suplents, formada per nou homes i nou dones, ordenats pel sistema de cremallera.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid