Guanyem Girona presenta un quadre cedit per Narcís Comadira

Lluc Salellas, alcaldable de Guanyem Girona, ha agraït cessió d’aquesta obra i ha destacat que les 50 còpies signades serviran s’oferiran a la gent que faci donatius.

01/04/2019 Lema
El pintor i poeta Narcís Comadira ha presentat aquest matí a la Llibreria 22 una pintura que ha cedit a Guanyem Girona. Comadira ha explicat que el quadre representa les dues Girones, “la de tota la vida i la dels grans blocs de pisos, que massa sovint s’han donat l’esquena”. L’artista ha destacat que la candidatura municipalista representa aquest “pont” entre aquestes ciutats i que “per primer cop en molts anys hi ha l’oportunitat que guanyi un govern que representi i actuï per totes les gironines i els gironins”.

Lluc Salellas, alcaldable de Guanyem Girona, ha agraït cessió d’aquesta obra i ha destacat que les 50 còpies signades serviran s’oferiran a la gent que faci donatius. “Som una candidatura que rebutja els crèdits bancaris perquè entenem que et lliguen als interessos d’entitats que no pensen en el bé comú. La possibilitat de finançar-se a través de la gent et permet garantir la independència i dedicar-se exclusivament a governar per a la gent”.

L’acaldable de Guanyem Girona també ha volgut destacar el talent artístic gironí que representa Comadira, i ha indicat que “és necessari un consistori que aposti per l’educació cultural i artística de ciutat, de base”.