Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Detingut un membre de la policia nacional espanyola per la mort d'una dona a Olot

La filla de la víctima (de 14 anys), que en el moment dels fets no es trobava dins del domicili, ha estat qui ha donat l'avís d'un molt probable cas d'assassinat

20/04/2019 Territori

Avui un detingut per la mort d'una dona (la seva parella) a Olot ha estat identificat com un membre de la policia nacional espanyola de 38 anys veí d’Olot. La víctima podria haver mort pels trets d’una arma de foc. Al voltant de les 08.20 h, els mossos d'esquadra han rebut l'avís que s'havia localitzat el cos sense vida d'una dona dins del seu domicili de la localitat de Sant Cristòfol les Fonts, amb signes de violència.

El Govern ha condemnat el feminicidi de la dona a Olot, presumptament a mans de la seva parella, i ha expressat el seu sentit condol a la família de la víctima. La presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Núria Balada, ha reiterat el compromís de tot el Govern de la Generalitat de Catalunya per erradicar les violències masclistes i continuar millorant els mecanismes de prevenció, sensibilització, detecció, atenció i recuperació de les dones i els seus infants. L’Ajuntamnet d’Olot ha decretat tres dies de dol oficial i aquest vespre a les 20.00h es farà una concentració i minut de silenci en senyal de dol davant l’edifici consistorial. Hi participaran el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila, i Fina Surina, coordinadora territorial de l’ICD a Girona.

Segons fonts de la investigació, l'home ha disparat a la víctima i, després, s'ha intentat suïcidar d'un tret al cap. Els Mossos d'Esquadra l'han detingut i els serveis d'emergències l'han traslladat a l'hospital Trueta de Girona on està ingressat en estat greu però no es tem per la seva vida.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid