Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Declaren al judici del procés els policies nacionals espanyols que van intervenir a Girona el dia 1 d'octubre

Aquesta tarda (de 16h a 17.15h) han declarat al judici del procés alguns dels policies que van intervenir al CEIP Col·legi Verd, CEIP Dalmau Carles i el Servei Municipal d'Ocupació de Girona.

11/04/2019 Drets i Llibertats
Imatge del cap de les unitats d'intervenció (antidisturbis) que van actuar al Col·legi Verd de Girona el dia 1 d'octubre (Imatge feta davant del Col·legi Verd el dia 1-0 que fa temps que circula per diversos grups de whatsapp) Imatge del cap de les unitats d'intervenció (antidisturbis) que van actuar al Col·legi Verd de Girona el dia 1 d'octubre (Imatge feta davant del Col·legi Verd el dia 1-0 que fa temps que circula per diversos grups de whatsapp)

Aquesta tarda (de 16h a 17.15h) han declarat al judici del procés alguns dels policies que van intervenir al CEIP Col·legi Verd, al CEIP Dalmau Carles i el Servei Municipal d'Ocupació de Girona. Els policies declarants han afirmat que van rebre insults i els van llençar un test al vehicle en el moment en que sortien del Col·legi Verd.

Quan l'advocat Benet Salellas ha preguntat als policies declarants si havien vist que els antidisturbis feien servir les porres contra els votants la majoria dels policies han contestat que no van veure cap porra. Més tard, en el moment en que l'advocat Benet Salellas ha preguntat a un policia si havien intervingut al Col·legi Verd perquè és el centre educatiu on van les filles de Carles Puigdemont el jutge Marchena ha aturat l'interregotari  (ho ha tornat a fer quan Salellas ha citat els 20 ferits documentats durant l'assalt policial al Col·legi Verd). 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid