Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipalització de l'aigua
Xerrada-debat sobre la municipalització de l'aigua a Berga
15/03/2019 Territori

La CUP de Berga convoca pel proper dissabte 16 de març, a les 19h. al Casal Cívic, a un debat sobre la municipalització del servei municipal de l’aigua amb Pilar Castillejo, regidora de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, municipi on en la darrera legislatura s’ha apostat per la municipalització del servei; Jordi Colomer, expert i assessor en municipalitzacions, i Oriol Camps, regidor de serveis públics a l’Ajuntament de Berga.

La formació considera que la municipalització de l’aigua s’ha posat al centre del debat municipal a molts municipis d’arreu de Catalunya els darrers anys, com un eina de recuperació del control d’un bé tant bàsic per a la nostres vides com és l’aigua. Sovint, les irregularitats de les empreses que gestionen aquest servei, o l’augment del preu per obtenir-ne uns guanys, planteja el debat per poder intervenir directament i decidir en pro dels interesses dels i les ciutadanes dels municipis enlloc dels beneficis que aquest servei genera per les empreses.

En aquesta línia apunta que la sobirania sobre els drets més bàsics com a ciutat és un debat que cal tenir present per marcar la tasca de la propera legislatura. Només amb la recuperació de tots aquells serveis privatitzats anys enrere per generar beneficis a determinades empreses, podrem assegurar que la gestió i servei públics d’aquests es dóna sota criteris democràtics i pels i les berguedanes.

Convida La sobirania sobre els drets més bàsics com a ciutat és un debat que cal tenir present per marcar la tasca de la propera legislatura. Només amb la recuperació de tots aquells serveis privatitzats anys enrere per generar beneficis a determinades empreses, podrem assegurar que la gestió i servei públics d’aquests es dóna sota criteris democràtics i pels i les berguedanes.

Convida a les ciutadanes i ciutadans de Berga, així com els mitjans locals, a participar d’aquest debat. 

Valora
Rànquings
  1. Comença a bon ritme la recollida d’avals per formalitzar la candidatura Front Republicà
  2. Detingut a Madrid l'independentista gironí Jordi Alemany
  3. Diversos artistes catalans publiquen un vídeo en suport a Veneçuela
  4. La CUP activarà espais de debat per analitzar la decisió de Poble Lliure
  5. Incendi "premeditat" a Cal Suís d'Esplugues de Llobregat, un espai que dinamitza diversos projectes socials al poble
  6. Poble Lliure decideix explorar una candidatura rupturista a les eleccions espanyoles del 28-A
  7. Si no voto Poble Lliure, com centenars de milers de catalans decebuts, a Espanya i a Europa, no tindrem a qui votar
  8. Orange: “Aquí se habla español porque estamos en España”
  9. Independents Per Fornells escolleix els 4 primers candidats mitjançant el procés participatiu
  10. Nou intent de despenjar la pancarta "Stop repressió, Catalunya Lliure" a l’antic pont del camí de ferro de Ceret
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid