La regidora Laia Pčlach i l’economista Roser Maeso seran candidates de Guanyem Girona

Guanyem Girona ha anunciat dos noms més de la llista electoral amb la qual concorrerà a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

19/03/2019 Política

Guanyem Girona ha anunciat dos noms més de la llista electoral amb la qual concorrerà a les eleccions municipals del proper 26 de maig. L’actual portaveu de la CUP-Crida per Girona, Laia Pèlach, i l’economista Roser Maeso formaran part de la candidatura encapçalada per Lluc Salellas.

Pèlach és sociòloga i educadora social de formació i ha treballat en l’àmbit de l’ocupació, el lleure i la igualtat de gènere. Durant els últims quatre anys ha estat regidora a l’Ajuntament de Girona per la formació cupaire.

Maeso té una àmplia trajectòria en la gestió pública al capdavant d’equips tècnics a la Generalitat, l’Ajuntament de Salt i la Universitat de Girona. A la UdG va ser vicegerenta d’Economia durant set anys. Actualment és administradora de l'area Científica de la universitat.

L’alcaldable de la formació, Lluc Salellas, ha destacat que són perfils que demostren la “transversalitat i la vocació guanyadora del projecte”. “Estem fent un equip capaç de posar-se a governar des del primer dia”, ha manifestat el cap de llista.

Les incorporacions de Pèlach i Maeso se sumen a les ja conegudes de Cristina Andreu, Xevi Montoya, Dolors Serra i Pere Albertí, que també formaran part de la llista electoral de Guanyem Girona.