Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
8-M
La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià amb la Vaga Feminista
05/03/2019 Gènere
Plataforma pel Dret de Decidir del País Valencià Plataforma pel Dret de Decidir del País Valencià

La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià en el marc de la seva II Assemblea Nacional ha manifestat el seu suport actiu a la convocatòria de vaga del pròxim 8 de març i el seu compromís per contribuir a un èxit sense pal·liatius que ha de servir com un pas més en el llarg procés de l'alliberament de les dones i dels pobles.

Les dones i homes de la Plataforma pel Dret a Decidir al País Valencià són conscients que la transformació de la societat a través de la lluita per un món millor, just, possible i necessari, passa inexcusablement per la plena conquista dels drets de les dones. No es tracta tan sols del reconeixement legal d'uns drets conquerits i d'altres que encara s'han de guanyar, sinó d'un canvi cultural radical que pose els valors que les dones i els feminismes històricament han defensat i representat en el centre
de l'organització social i de la consciència fraternal de la humanitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid