Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
8-M
La CNT València denuncia la imposició de serveis mínims abusius durant la Vaga General
07/03/2019 Gènere
La CNT ha denunciat que la Conselleria competent de la Generalitat i la Delegació del Govern a València han imposat uns serveis mínims sense ni tan sols realitzar una negociació presencial amb els sindicats convocants de la vaga general del 8M.

Es van limitar a sol·licitar per correu electrònic les propostes dels sindicats però sense convocar una data per a negociar-los i discutir-los. CNT considera que aquesta pràctica buida de contingut la capacitat de negociació dels Comitès de Vaga autonòmics que veuen limitades les seves funcions al simple enviament d'un correu electrònic.

La central sindical considera que no s'haurien d'establir serveis mínims en els mitjans de comunicació públics, transport ni en educació. Solament els imprescindibles per a cobrir les emergències i urgències sanitàries, ja que poden afectar la vida les persones.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid