Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
28-A
L'ANC exigeix un front de bloqueig a les Corts espanyoles

Cal unitat d'acció estratègica al servei de la independència, en el front exterior que són les Corts espanyoles

20/03/2019 Política

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha reclamat un compromís ferm de les direccions dels partits o formacions que concorrin a les eleccions espanyoles per culminar el procés iniciat, la qual cosa implica la determinació de posar els seus representants a les Corts espanyoles al servei d’una estratègia col·lectiva per la independència. "El temps del peix al cove, dels pactes per unes engrunes, ja s'ha acabat. Ara cal fer República catalana de debò, sense por, amb fermesa, amb dignitat i amb coratge", afirma la l'ANC.

En aquesta línia exigeix que es respectin els anhels de la societat civil i actuïn amb una única veu, d’acord amb el Govern i el Parlament, "a qui instem a avançar clarament en el desenllaç del procés d’autodeterminació de Catalunya, d’acord amb el mandat de l'1 d’Octubre del 2017, per la via unilateral, únic camí possible per generar un diàleg multilateral posterior de resolució definitiva del conflicte".

Demana: "Avançar clarament en el desenllaç del dret d’autodeterminació. El mandat de l’1 d’Octubre, com a referèndum en què el poble català va votar a favor de la República catalana. Vam votar i vam guanyar i no donar suport a la governabilitat de l'Estat espanyol si no respecta el dret a l'autodeterminació de Catalunya. El govern del PSOE també ha demostrat que no el respecta ni té voluntat d’acabar amb la repressió política: forma part del bloc del 155. Europa i el món no entendrien que donéssim suport a un partit que ha estat còmplice de la dissolució il·legal del Parlament i el cessament del Govern de la Generalitat.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid