Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català
Demanen a l'Estat francès que desbloquegi la creació de l’Oficina pública de la llengua catalana
22/03/2019 Política

El Sindicat intercomunal per la promoció de les llengües catalana i occitana (SIOCCAT) ha escrit al president francès de la república per demanar perquè l’estat encara no ha signat la Convenció de creació de l’estructura, segons informa Ràdio Arrels

El president del SIOCCAT, Francis Manent  ha recordat que actualment, totes les llengües regionals de la república francesa estan dotades d’una oficina pública, inclòs des del 2015 l’occità que concerneix una petita part de les comunes que formen part del SIOCCAT.

Amb aquesta constatació, Francis Manent es pregunta perquè la llengua catalana seria privada d’una oficina pública. El sindicat ha demanat  doncs en quin moment l’estat signarà la Convenció, i Francis Manent demana de ser informat ràpidament del perquè d’aquesta situació que és ressentida com injusta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid