Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2019
Acte de presentació de la Crida Flixanca
03/03/2019 Política

La Crida Flixanca, és la nova candidatura municipalista que es presentarà a les eleccions a Flix, per treballar de forma assembleària i participativa, envers fer poble i fer República Catalana.

En l'àmbit municipal l'impulsen perquè creuen que, cal una nova política municipal a Flix, que no només faci una bona gestió, sinó que vagi més enllà per donar un nou impuls al poble, elaborant un pla de futur a llarg termini, sobre el conjunt de polítiques: agrícoles, ramaderes, industrials, urbanístiques, sanitàries, turístiques, energètiques, alimentàries i ecològiques.

Aquestes polítiques, les impulsen basant-se en el cooperativisme i les autosuficiències energètiques i alimentàries.

En l'àmbit nacional, aquesta candidatura formada per persones independents d'esquerres, s'emmarca ideològicament amb les bases polítiques de la CUP, perquè volem treballar per aconseguir la República Catalana, des d'unes bases de polítiques republicanes, des de baix.

L'assemblea i la candidatura que constituiexen i, els regidors que surtin elegits, lluitaran de forma radical contra les agressions que estan sofrint, com a nació i pel nostre alliberament, amb la constitució de la República Catalana Independent.

Per fer front al repte que tenen al davant, les persones que configurem la candidatura i, els grups i entitats que li donin suport, no ho poden fer sols, necessiten la col·laboració i el suport de la gent de Flix.

La candidatura de la Crida Flixanca, ha rebut l'aval de la Territorial de les Terres de l'Ebre de la CUP, per a poder-nos presentar baix el seu paraigua organitzatiu i electoral.

 

Per elegir els nostres candidats i candidates hem fet un procés de primàries que ha culminat, aquest dissabte 2 de Març, amb una alta participació dels adherits a l'assemblea que han elegit els candidats/es que configuraran la nova candidatura a les eleccions a l'Ajuntament de Flix.

El dissabte 9 de Març, a les 12 h. a Can Don Ventura, carrer Major, 16 de Flix, farem la presentació pública de la candidatura que ha sortit elegida en les primàries, a la que esteu convidats a assistir.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid