Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2019
Acte de la CUP a les Cotxeres de Sants per encarar les municipals

La formació continua treballant en un dels seus principals reptes de l'any: les eleccions municipals. Segons els seus portaveus aquest és el veritable repte clau per a la construcció nacional i la transformació social als Països Catalans.

18/03/2019 Política

Aquest dijous, la CUP dóna el tret de sortida a la campanya "Municipis valents per canviar-ho tot", amb un acte a les Cotxeres de Sants , en el qual participaran caps de llista a les eleccions municipals per candidatures vinculades d'una manera o altra a la CUP, així com altres portaveus de l'organització.

L'acte començarà a les 19:30 hores, i comptarà amb la participació d'assemblees d'arreu del territori, esdevenint un reconeixement al treball de base que es duu a terme poble a poble i barri a barri.

La formació continua treballant en un dels seus principals reptes de l'any: les eleccions municipals. Segons els seus portaveus aquest és el veritable repte clau per a la construcció nacional i la transformació social als Països Catalans. És des de pobles i ciutats des d'on és possible articular projectes transformadors i construir veritables sobiranies.

L'acte compatarà amb la participació de  

Montserrat Venturós (Alcaldessa de Berga)

Anna Saliente (Cap de llista de la CUP Capgirem BCN)

Carles Riera (Diputat per la CUP-CC)

Lluc Salellas (Cap de llista de Guanyem Girona)

Rosa Peñafiel (Cap de llista de Crida pel Lleida-CUP)

Laia Estrada (Cap de llista CUP Tarragona)

Sylvia Barragan (Membre de l'SN de la CUP)

Maria Ballester ( Membre de l'SN de la CUP)

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid