Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
Presentació d'ADIC x la República a Girona
18/02/2019 Política

L’Ateneu Popular Salvadora Catà de Girona va acollir dissabte passat la presentació de l'Assemblea en Defensa de les Institucions Catalanes per la República (ADICxI) impulsada per treballadors del sector públic. Va ser la primera del seguit de trobades que faran per diverses viles, pobles i ciutats de Catalunya i l'Aran.

Durant l'Assemblea, sota el títol "Obeïm el mandat de l'1 d'Octubre", van explicar les motivacions que els ha dut a crear la plataforma, la manera com s'estan organitzant i els objectius que consideren que han d'assolir. En aquesta línia van establir les bases d'actuació, buscar adhesions, fixar un calendari de treball i un pla d'actuacions d’acord amb els escenaris polítics i socials que venen.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid