Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Poble Lliure celebra que el conjunt de l'independentisme hagi optat per una estratègia antirepressiva comuna

ACUSEM L'ESTAT, GUANYEM LA LLIBERTAT!

Davant l'inici imminent del judici-farsa que l'estat espanyol pretén perpetrar contra els líders socials i els representants polítics del poble català, des de Poble Lliure:

1. Acusem públicament l'estat espanyol de vulnerar tant els drets democràtics del poble català com els drets fonamentals de les persones encausades, empresonades i a l'exili. L'acusem també d'estar sota els auspicis d'una oligarquia i d'un aparell d'estat franquistes; i denunciem un cop més el clima de repressió i ocupació policial, militar i administrativa que desplega contra el nostre poble.

2. Celebrem que, finalment, el conjunt de l'independentisme hagi optat per una estratègia antirepressiva comuna sota les premises que sempre hem defensat: unitat, fermesa i m obi lltzaci ó; denunciant el caràcter antidemocràtic de l'estat es panyol, assumint la defensa política del dret d'Autodeterminació i posant l'exercici i aplicació d'aquest dret com a única via per canalitzar democràticament el conflicte entre el poble català i l 'estat espanyol.

3. Encoratgem el conjunt del poble català a participar de manera massiva en les mobilitzacions unitàries dels dies 12 i 16 de febrer i a aturar de nou el país en la Vaga General del dia 21. Reiterem que, ara com ara, la nostra millor i quasi única estructura d'estat és un poble organitzat i mobilitzat, veritable motor de la lluita per la independència i de la construcció de la República.

4. Emplacem el conjunt de persones i organitzacions democràtiques dels diferents pobles ocupats per l'estat espanyol a afegir-se a la denúncia contra un règim putrefacte i en clara deriva autritària participant en la manifestació del 16 de març a Madrid. Totes i tots ens juguem el futur: o involució franquista, o autodeterminació i repúbliques democràtiques i sobiranes.

 

LA NOSTRA SENTÈNCIA: INDEPENDÈNCIA! LLIBERTAT PATRIOTES CATALANS!

FORA LES FORCES D'OCUPACIÓ

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid