Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Mobilitzacions en solidaritat amb les encausades pel cas 24 TSJC

Avui a les 19.30h hi ha una concentració davant l'Ajuntament de Terrassa i el proper dilluns davant la Ciutat de la Justícia

08/02/2019 Drets i Llibertats

El proper dilluns diverses persones encausades (entre elles n’hi ha 2 de Terrassa) han estat citades a la Ciutat de la (In)Justícia per declarar davant del jutge que investiga el cas, acusades de desobediència, per haver-se encadenat a les portes del TSJC.

Cal recordar que ja van ser citats a declarar en Cesc del CDR Centre de Terrassa i en Roger del CDR Ponent de Terrassa per la 1a acció, i l’Òscar del CDR Sant Pere per la 2a acció. En el 3 casos es van negar a declarar.

Ara, aquest dilluns és el torn de les companyes Judit del CDR Est i l’Uri del CDR Centre. També veïns de Terrassa

Des de Solidaritat Antirepressiva de Terrassa i el CDR de Terrassa han fet una crida a la solidaritat de totes les persones per difondre i assistir als actes de suport que s’han organitzat. Una concentració aquest divendres a les 19.30h davant de l'Ajuntament amb Cants per la LLibertat i lectura d'un manifest amb untervenció dels dos encausats. El proper dilluns a les 11h davant de la Ciutat de la Justícia de Barcelona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid