Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Membres de La Forja i la CUP fan fora de Sant Pol els arrenca-llaços dels Segadors del Maresme

Un “testimoni” que insultava els independentistes davant mateix de la policia demostra que aquestes bandes tenen la capacitat econòmica per untar les butxaques de qui sigui per seguir amb impunitat.

18/02/2019 Drets i Llibertats

Durant la matinada de dilluns, 18 de febrer, militància de La Forja – Jovent Revolucionari del Maresme i de la CUP Sant Pol de Mar ha xocat amb la banda feixista organitzada auto-anomenada Segadors del Maresme. Un grup ultra-espanyolista que es dedica a arrencar les mostres de solidaritat amb els presos polítics independentistes que la població local havia col·locat en l’espai públic des de l’octubre del 2017.

Segons l’organització juvenil La Forja, els escamots dels 'Segadors del Maresme' portaven navalles, micròfons d’orella o patrulles clandestines, eines de les quals es doten per intimidar ciutadans i policia de manera constant. Una d’aquestes patrulles organitzades pels Segadors del Maresme va arribar de cop i volta i es va abraonar sobre dos agents de la policia local que estaven identificant els independentistes. Un “testimoni” que insultava als independentistes davant mateix de la policia demostra que aquestes bandes tenen la capacitat econòmica per untar les butxaques de qui sigui per seguir amb impunitat.

Queden desmentides les acusacions d’agressions per part dels independentistes pel material gràfic que la militància de La Forja i de la CUP van poder gravar i que ha estat publicat a les xarxes socials.

Els independentistes també constaten la total impunitat amb la qual actuen aquests grups feixistes davant les policies locals i els mossos d’esquadra. Tant la policia local com els Mossos han actuat protegint als auto-anomenats Segadors del Maresme, obligant als joves a deixar de prendre imatges de la grotesca actuació dels feixistes, més preocupats en vendre una imatge d’indefensió victimista.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid