Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Judicis
Les assemblees exteriors de l'ANC ultimen els detalls de les mobilitzacions durant l'inici del judici

S’ha engegat una pàgina web, https://makeamove.cat/, des d’on es poden consultar les accions i des d’on també es poden fer donatius per finançar la campanya.

04/02/2019 Política
Gairebé tot a punt perquè, un cop s’iniciï el judici contra els líders polítics i civils catalans, la denúncia internacional comenci. Les assemblees exteriors (AE) de l’Assemblea estan acabant de tancar els detalls de totes les concentracions que faran el mateix dia que el judici a l’1-O comenci, el cap de setmana anterior, o el posterior.

Ara per ara, ja hi ha confirmades mobilitzacions a més de 20 ciutats europees de nou estats diferents, inclosos Alemanya, França, Suïssa, Bèlgica, Andorra, el Regne Unit, o Dinamarca. Destaquen les protestes a sis capitals europees, -París, Berlín, Brussel·les, Luxemburg, Londres, i Copenhagen- on es vol portar la reivindicació que l’autodeterminació és un dret, i no pas un delicte, com intenta fer creure l’Estat espanyol amb aquest judici. Altres ciutats on es portaran a terme mobilitzacions -organitzades o amb el suport de les AE- són Hamburg, Frankfurt, Stuttgart, Munic, Niça, Dublín, Edimburg, Glasgow, Aberdeen, Bilbao, Gasteiz o Pamplona; en el cas d’aquestes darreres, organitzades per la plataforma cívica que promou el dret a l'autodeterminació del País Basc Gure Esku Dago.

Altres col·lectius convocants en diverses ciutats són CDR exteriors i Comitès locals de solidaritat amb Catalunya. Berlin va donar el tret de sortida a la campanya internacional de denúncia el darrer 1 de febrer, amb una roda de premsa informativa organitzada per l’ANC Alemanya en què van participar representants polítics de Die Linke i el SPD, juntament amb l’advocat de Carles Puigdemont, Gonzalo Boye.

Convocatòries previstes:
Brussel·les, 12 febrer 12:30, Schuman
Ginebra , 12 febrer 18h, Place des Nations (davant ONU) – pendent de confirmació
Londres, 12 febrer 19h, Downing Street
Berlín, 16 febrer – lloc i hora per confirmar
París, 10 febrer 12:30h, Place de la Republique
Hamburg, 9 febrer - lloc i hora per confirmar
Frankfurt, 9 febrer - lloc i hora per confirmar
Stuttgart, 9 febrer - lloc i hora per confirmar
Munic, 16 febrer - lloc i hora per confirmar
Karlsruhe, 9 febrer,- lloc i hora per confirmar
Colònia, 9 febrer - lloc i hora per confirmar
Donostia, 12 febrer 19h, Bluebarra
Bilbo, 12 febrer 20h, Arriaga plaza
Gasteiz, 12 febrer 19h, Virgen Blanca
Pamplona, 12 febrer 19h, per confirmar
Basilea, 12 febrer – lloc i hora per confirmar
Zurich – data, hora i lloc per confirmar
Niça, 4 febrer 18h, davant vice consulat espanyol (4 boulevard Jean Jaurès)
Glasgow, 12 febrer 18h, Buchanan Steps
Edinburg, 12 febrer 18h, Mercat Cross
Aberdeen, 12 febrer 18h – lloc per confirmar
Copenhagen, 9 febrer 16h, de Nørreport a Højbro Plads
Luxemburg, 12 febrer 18:30h, davant ambaixada espanyola

#MakeAmove
Amb el nom de #MakeAmove, Self-determination is a right, not a crime, l’Assemblea ha engegat una campanya nacional i internacional per denunciar la persecució i la repressió que exerceix l’Estat espanyol contra Catalunya i els seus ciutadans precisament per haver exercit el dret a l’autodeterminació.

La campanya combinarà mobilitzacions arreu d’Europa, suports i materials gràfics, com pancartes i tanques publicitàries a ciutats europees, i també continguts audiovisuals, com un vídeo publicitari que ja supera les 300.000 visualitzacions sumant totes les plataformes on està disponible, i també d’altres que es presentaran properament, com un videoclip amb d’una adaptació d’una cançó de Peter Gabriel.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid