Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
La CUP Mataró demana explicacions per l’actuació de la Policia Local contra el veïnat de Rocafonda que volia acudir al Ple

Demana tenir accés als enregistraments de les càmeres de l’Ajuntament i explicacions per l’actuació policial i la retirada de càrrecs contra la persona detinguda.

08/02/2019 Drets i Llibertats

Ahir centenars de veïns i veïnes de Rocafonda es van manifestar per denunciar la degradació de la convivència, la inseguretat i la deixadesa en què es troba el barri.

La Policia Local va impedir l’accés dels manifestants a la sala del Ple Municipal i va acabar detenint a un dels manifestants acusant-lo de resistència a l’autoritat.

Arran d’aquest incident, el Grup Municipal de la CUP considera que la Policia Local ha estat utilitzada per criminalitzar una reivindicació veïnal que posa en qüestió al govern municipal. En aquest sentit, demanem a l’alcalde que deixi d’instrumentalitzar la policia i que faci el favor d’escoltar i dialogar amb els veïns i les veïnes de Rocafonda.

Lamenta que l’alcalde hagi contribuït a confrontar veïns i veïnes, impedint l’accés al Ple Municipal a aquells que no li són afins.

La formació també ha demanat tenir accés a les imatges enregistrades per les càmeres de l’Ajuntament, que es donin explicacions sobre l’operatiu policial i la retirada de càrrecs contra els manifestants detinguts i/o identificats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid