Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2019
La CUP es proposa per a liderar el proper govern municipal d'Alcover

La formació ha escollit els primers noms de la candidatura que planteja governar el consistori i tancar el cicle de 20 anys d’Alcoverencs pel Canvi (ApC)

10/02/2019 Política
Després de quatre anys com a principal partit de l’oposició amb tres representants al ple municipal, la CUP es planteja aquestes properes eleccions municipals una oportunitat per a liderar el canvi a 20 anys d’ApC.

Una assemblea celebrada aquest dissabte al matí a la Casa de Cultura de Ca Cosme ha escollit els tres primers components de la candidatura que es proposa liderar el consistori alcoverenc.
Seran Jaume Camps, Mónica Moreno i Marc Caparó les persones que encapçalaran la llista alcoverenca de la CUP. Camps, que repeteix com a cap de llista de la formació destaca l’oportunitat per a la formació que representen les properes eleccions, “és hora de contrastar amb el partit que durant 20 anys ha estat al govern quin és el seu projecte de poble més enllà de mitges solucions”.

En les properes setmanes la formació farà públiques algunes de les conclusions que han plantejat les diferents comissions de treball de l’assemblea que fa referència a aspectes relacionats al medi ambient, l’habitatge i l’abandonament del nucli antic, la salut i els serveis socials, l’estat dels serveis i equipaments municipals, la vida associativa i cultural del poble, l’educació, l’economia i la participació dels veïns.

“No només necessitem Ajuntaments que facin efectiu el mandat de l’U d’octubre, sinó també projectes de poble que siguin inclusius i que tinguin l’educació com a eix de la vertebració social i la participació pública del veïnat”, ha assegurat Camps qui ha destacat la incorporació de noves persones a la candidatura.

Jaume Camps.- Té 29 anys, és professor de Didàctica de la Història a la URV, membre de la junta del Centre d’Estudis Alcoverencs (CEA) i fill de botiguers. Ha estat el portaveu de la CUP els darrers quatre anys a l’Ajuntament d’Alcover quan la formació es va presentar per primera vegada a Alcover.

Mónica Moreno.- De 39 anys, és mestra des de fa més de 15 anys, i farà 10 que és cap d’estudis de l’Escola La Canaleta de Vila-seca. Ha participat en diferents entitats esportives.

Marc Caparó.- Delineant de formació i estudiant de fotografia té 41 i actualment és tècnic d’emergències sanitàries. Ha estat membre de diferents entitats com el Ball de Diables Bruixots d’Alcover, ha estat membre del Parc de Bombers voluntaris i coautor del catàleg de masies i barraques del terme d’Alcover.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid