Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
8-M
La comissió "Vaga Feminista Terres de l'Ebre" se suma a l'organització i preparació de la Vaga Feminista
03/02/2019 Gènere

Aquest dissabte, la Comissió Vaga Feminista de les Terres de l'Ebre hem iniciat mitjançant una penjada de llaços liles a Tortosa una campanya per sumar més dones a l'organització i adhesió de la vaga feminista que se celebrarà el pròxim 8 de març.

Amb aquesta acció, la comissió hem reivindicat la necessitat de no oblidar ni un sol dia, que les dones continuem patint desigualtat de drets i oportunitats i suportant múltiples violències pel simple fet de ser dones. També hem denunciat que abolir aquestes desigualtats i les violències que genera, no són cap prioritat en les agendes de les administracions ni dels governs.

Amb aquesta primera acció volem promoure tenyir de lila els nostres pobles i ciutats perquè el feminisme és una alternativa sistèmica davant les violències del capitalisme, el patriarcat, el racisme i la barbàrie del feixisme. És per això, per la necessitat d'acabar amb un sistema que oprimeix, humilia, agredeix, discrimina, assetja i mata a les dones, que s'està organitzant altre cop a escala mundial, una vaga pel pròxim 8 de març. Una vaga feminista general, social, de consum i de cures.

La Comissió Vaga Feminista de les Terres de l'Ebre, ja ens hem posat en marxa per organitzar-nos al nostre territori, una assemblea horitzontal oberta a totes les dones feministes que hi vulguin participar. Per això us volem convidar a trobar-nos el pròxim 16 de gener a les 10.30h al Casal Popular Panxampla de Tortosa per seguir organitzant una vaga de totes i per a totes. També podeu contactar amb nosaltres mitjançant les xarxes socials.

Aprofitem també per anunciar que aquest dissabte també hem iniciat una campanya per xarxes socials amb l'objectiu d'invitar a la gent a què pugi vídeos o fotos expressant els motius pels quals faran vaga el 8 de març amb l'etiqueta #8MFaigVaga.

Valora
Rànquings
  1. La professora de l'UdG Esmeralda Úbeda torna a realitzar actes vandàlics unionistes
  2. Membres de La Forja i la CUP fan fora de Sant Pol els arrenca-llaços dels Segadors del Maresme
  3. Convoquen una concentració a Cotlliure per la justícia i les llibertats en protesta de la visita de Pedro Sánchez
  4. El suport de més de 50 organitzacions i desenes de comitès de suport fan preveure una vaga general massiva
  5. UB per la República se suma a la Vaga General
  6. Universitats per la República interromp el Word Law Congress per denunciar la “falsa justícia” espanyola
  7. Els Mossos detenen un militant de La Forja en el seu domicili a Badalona
  8. La CUP-Crida per Girona denuncia manca de planificació del Departament d'Ensenyament davant del tancament del P3 de l'Escola de Font de la Pólvora
  9. La CUP Mataró fa una crida a la mobilització general en defensa dels drets civils, socials i nacionals
  10. Denuncien que la Generalitat vulgui censurar l'acte de Jose Pàmies a Blanes
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid