Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
8-M
La comissió "Vaga Feminista Terres de l'Ebre" se suma a l'organització i preparació de la Vaga Feminista
03/02/2019 Gènere

Aquest dissabte, la Comissió Vaga Feminista de les Terres de l'Ebre hem iniciat mitjançant una penjada de llaços liles a Tortosa una campanya per sumar més dones a l'organització i adhesió de la vaga feminista que se celebrarà el pròxim 8 de març.

Amb aquesta acció, la comissió hem reivindicat la necessitat de no oblidar ni un sol dia, que les dones continuem patint desigualtat de drets i oportunitats i suportant múltiples violències pel simple fet de ser dones. També hem denunciat que abolir aquestes desigualtats i les violències que genera, no són cap prioritat en les agendes de les administracions ni dels governs.

Amb aquesta primera acció volem promoure tenyir de lila els nostres pobles i ciutats perquè el feminisme és una alternativa sistèmica davant les violències del capitalisme, el patriarcat, el racisme i la barbàrie del feixisme. És per això, per la necessitat d'acabar amb un sistema que oprimeix, humilia, agredeix, discrimina, assetja i mata a les dones, que s'està organitzant altre cop a escala mundial, una vaga pel pròxim 8 de març. Una vaga feminista general, social, de consum i de cures.

La Comissió Vaga Feminista de les Terres de l'Ebre, ja ens hem posat en marxa per organitzar-nos al nostre territori, una assemblea horitzontal oberta a totes les dones feministes que hi vulguin participar. Per això us volem convidar a trobar-nos el pròxim 16 de gener a les 10.30h al Casal Popular Panxampla de Tortosa per seguir organitzant una vaga de totes i per a totes. També podeu contactar amb nosaltres mitjançant les xarxes socials.

Aprofitem també per anunciar que aquest dissabte també hem iniciat una campanya per xarxes socials amb l'objectiu d'invitar a la gent a què pugi vídeos o fotos expressant els motius pels quals faran vaga el 8 de març amb l'etiqueta #8MFaigVaga.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid