Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
8-M
La comissió "Vaga Feminista Terres de l'Ebre" se suma a l'organització i preparació de la Vaga Feminista
03/02/2019 Gènere

Aquest dissabte, la Comissió Vaga Feminista de les Terres de l'Ebre hem iniciat mitjançant una penjada de llaços liles a Tortosa una campanya per sumar més dones a l'organització i adhesió de la vaga feminista que se celebrarà el pròxim 8 de març.

Amb aquesta acció, la comissió hem reivindicat la necessitat de no oblidar ni un sol dia, que les dones continuem patint desigualtat de drets i oportunitats i suportant múltiples violències pel simple fet de ser dones. També hem denunciat que abolir aquestes desigualtats i les violències que genera, no són cap prioritat en les agendes de les administracions ni dels governs.

Amb aquesta primera acció volem promoure tenyir de lila els nostres pobles i ciutats perquè el feminisme és una alternativa sistèmica davant les violències del capitalisme, el patriarcat, el racisme i la barbàrie del feixisme. És per això, per la necessitat d'acabar amb un sistema que oprimeix, humilia, agredeix, discrimina, assetja i mata a les dones, que s'està organitzant altre cop a escala mundial, una vaga pel pròxim 8 de març. Una vaga feminista general, social, de consum i de cures.

La Comissió Vaga Feminista de les Terres de l'Ebre, ja ens hem posat en marxa per organitzar-nos al nostre territori, una assemblea horitzontal oberta a totes les dones feministes que hi vulguin participar. Per això us volem convidar a trobar-nos el pròxim 16 de gener a les 10.30h al Casal Popular Panxampla de Tortosa per seguir organitzant una vaga de totes i per a totes. També podeu contactar amb nosaltres mitjançant les xarxes socials.

Aprofitem també per anunciar que aquest dissabte també hem iniciat una campanya per xarxes socials amb l'objectiu d'invitar a la gent a què pugi vídeos o fotos expressant els motius pels quals faran vaga el 8 de març amb l'etiqueta #8MFaigVaga.

Valora
Rànquings
  1. Els sindicats amenacen amb una vaga si Ensenyament no accepta que els docents recuperin l'horari lectiu anterior a les retallades
  2. Detingut un membre de la policia nacional espanyola per la mort d'una dona a Olot
  3. Un mosso d'esquadra és el primer testimoni del #judicifarsa que demana declarar en català
  4. El Front Republicà es presenta a Tarragona
  5. La CUP inicia els tràmits per la reversió de quatre centrals hidroelèctriques a la Vall Fosca
  6. L'independentisme es manifestarà l'1 de maig per una República catalana dels drets socials
  7. El líder del PP a Catalunya recupera un eslògan de la victòria franquista: "!Ya hemos pasao¡"
  8. Espanya
  9. Celebració de l'efemèride de la proclamació el 14 d'abril de 1931 de la REPÚBLICA CATALANA pel President Francesc Macià
  10. Signat el conveni del Patronat d’Escoles d’Infants de Palma
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid