Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
Jordi Puig passa per Lleida en la seva marató als Països Catalans en cadira de rodes

A Lleida està previst l'acolliment a la plaça Paeria a les 13:30h, juntament amb altres activitats al llarg del dia.

10/02/2019 Política

La CUP Lleida i la resta de les organitzacions de l'esquerra independentista fan una crida rebre demà dia 11 a l'independentista Jordi Puig al seu pas per Lleida. Jordi Puig es troba en la 47a etapa del tour emprès en cadira de rodes arreu dels Països Catalans, venint de Borges i Blanques i en direcció Mollerussa. 

L'independentista té com a objectiu difondre la reivindicació de la República Catalana i la solidaritat amb les i els presos polítics i els i les exiliades. Va iniciar el trajecte el 19 de desembre des de Cas Concos, Mallorca, fent de la seva cadira de rodes el vehicle i estratègia per difondre el missatge independentista recorrent el territori. A través del compte de twiter @Cami_Republica, descriu diàriament l'itinerari, acolliment, rebudes, debats i reflexions que sorgeixen a cada municipi.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid