Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#JUDICIFARSA
El Comitè de Solidaritat Catalana convoca una concentració davant del Consulat espanyol a Perpinyà per denunciar el judici
12/02/2019 Política
El Comitè de Solidaritat Catalana convoca una concentració davant del Consulat espanyol a Perpinyà per denunciar el judici El Comitè de Solidaritat Catalana convoca una concentració davant del Consulat espanyol a Perpinyà per denunciar el judici
El Comitè de Solidaritat Catalana a Catalunya Nord se suma al conjunt de les manifestacions de denuncia del judici antidemocràtic que tindran lloc aquest dimarts 12 de febrer arreu dels Països Catalans i ha convocat una manifestació davant el Consulat espanyol a Perpinyà aquest dimarts a les 18.30h.

Denuncia un judici polític, a partir del 12 de febrer el Tribunal Suprem d’Espanya jutjarà més de 2.000.000 de persones, que han comés el delicte de participar a un referèndum per a l’autodeterminació, un dret reconegut internacionalment.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid