Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita institucional
La CUP regala al govern de Ballesteros propostes positives i necessàries per a Tarragona
04/01/2019 Política

L'estat de la ciutat cada cop és pitjor com a conseqüència de la desídia d’un govern que porta gestionant la ciutat des del 2007. És evident que el deteriorament que veiem de punta a punta de la ciutat, de llevant a ponent, des de la part baixa fins a Sant Salvador, passant per tot el centre tarragoní, és el resultat de la deixadesa i negligència de les polítiques públiques.

Afortunadament som a les portes del final de l'era Ballesteros i confiem que una nova forma de fer política, que no es fonamenti en la gestió de les engrunes o que no enfoqui la tasca de l’Ajuntament com si es tractés d’una empresa i, per tant, no tracti la ciutadania com un client, serà una realitat a Tarragona. 

Confiem que aviat l'Ajuntament de la nostra ciutat serà una eina per millorar i dignificar no només la ciutat sinó les vides dels tarragonins i tarragonines, capaç de fer una política que faci partícip de la gestió de la ciutat el conjunt de la població. És a dir, una política que situï la població de la ciutat com a protagonista del que succeeixi o deixi de succeir i, alhora, la corresponsabilitzi.

Tanmateix, no volem esperar a les eleccions per tal que a la ciutat es prenguin decisions que beneficiïn la ciutat i el conjunt de la ciutadania. Des que vam obtenir representació a l’Ajuntament de Tarragona, la CUP no només ens hem dedicat a denunciar la corrupció i a fiscalitzar les decisions, sinó que hem estat proposant idees, accions i projectes positius per la ciutat. Malauradament, poques vegades s’han tingut en compte. Per això, aprofitem aquestes dates per lliurar, un cop més, algunes de les propostes que portem temps suggerint a l’equip de Ballesteros, per si l’esperit cristià del nostre batlle aconsegueix obrir-li la ment.

Les propostes de la CUP són els següents:

 • Carrils bici
 • Horts Urbans  
 • Auditoria del deute
 • Nous parcs infantils
 • Pressupostos Participatius
 • Ampliació l'Anella Verda a Ponent
 • Internalització del servei de la brossa
 • Cedir espais de la Tabacalera a entitats
 • Campanya contra la violència de gènere
 • Estudi de la Qualitat de l'Aire al polígon Sud
 • Expropiació dels habitatges i locals buits en mans de bancs
 • Modificació del POUM que salvi la Budellera i cohesioni la ciutat
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid