Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat
La Crida per Sabadell s’oposa al trasllat del servei d’oncologia infantil de l’Hospital Parc Taulí
23/01/2019 Salut

Davant les informacions que la Generalitat de Catalunya té la intenció de traslladar el servei d’oncologia infantil del Parc Taulí a l’Hospital Vall d’Hebron, la Crida per Sabadell vol mostrar la seva oposició a aquest trasllat i el seu ferm compromís amb una sanitat pública, de qualitat, universal i de proximitat.

Així doncs, la Crida considera imprescindible el manteniment d’aquest servei en però a una sanitat pública de qualitat al Vallès, arrelada i pròxima al territori. Els necessaris debats i consideracions tècniques sobre reordenació de serveis mèdics en cap cas poden anar en detriment doncs d’un model sanitari proper al territori i d’uns serveis el màxim d’adequats a les necessitats de les habitants de Sabadell i de la resta dels catorze municipis als quals l’Hospital Taulí dóna servei.

Alhora, l’organització també vol denunciar la manca de transparència amb la qual ha actuat el CatSalut i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en el fet de traslladar el servei d’oncologia infantil sense informar ni als ajuntament afectats ni als mateixos òrgans de govern del Parc Taulí.

La Crida considera que s'ha de paralitzar de forma immediata qualsevol trasllat de servei: s’ha de poder valorar amb els diversos municipis, usuàries i treballadores com s’han d’enfocar els serveis i la política sanitària, cosa que en cap cas pot passar per centralitzar serveis allunyant-los de la ciutadania.

Per altra banda, la Crida aprofita també per refermar el seu posicionament contra les retallades que ha patit el sistema sanitari en la darrera dècada i la seva privatització. La universalitat del sistema sanitari és indispensable per garantir els drets fonamentals de les persones.

Valora
Rànquings
  1. La professora de l'UdG Esmeralda Úbeda torna a realitzar actes vandàlics unionistes
  2. Membres de La Forja i la CUP fan fora de Sant Pol els arrenca-llaços dels Segadors del Maresme
  3. Convoquen una concentració a Cotlliure per la justícia i les llibertats en protesta de la visita de Pedro Sánchez
  4. El suport de més de 50 organitzacions i desenes de comitès de suport fan preveure una vaga general massiva
  5. UB per la República se suma a la Vaga General
  6. Universitats per la República interromp el Word Law Congress per denunciar la “falsa justícia” espanyola
  7. Els Mossos detenen un militant de La Forja en el seu domicili a Badalona
  8. La CUP-Crida per Girona denuncia manca de planificació del Departament d'Ensenyament davant del tancament del P3 de l'Escola de Font de la Pólvora
  9. La CUP Mataró fa una crida a la mobilització general en defensa dels drets civils, socials i nacionals
  10. Denuncien que la Generalitat vulgui censurar l'acte de Jose Pàmies a Blanes
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid