Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibertat d’expressió i de càtedra
L'STEi condemna les denúncies d'adoctrinament contra el professorat
24/01/2019 Llengua

L’STEI Intersindical expressa el seu rebuig i, alhora, la condemna més ferma davant les acusacions d’adoctrinament que s’han produït al llarg dels darrers dies per part de Ciudadanos i del candidat del Partit Popular a la Presidència del Govern de les Illes Balears, Gabriel Company.

La Intersindical considera inadmissible que, amb l’única intenció de rapinyar vots a les properes eleccions del mes de maig, aquests partits polítics posin en dubte la bona feina i la dedicació constant del professorat que es veu, una vegada més, indefens i desemparat davant les acusacions sense proves d’aquests autèntics incendiaris de la difamació i la intoxicació irresponsable.

L’STEI Intersindical considera que l’educació és també fomentar l’esperit crític, qüestionar-se totes les informacions que circulen pels mitjans en forma d’opinió publicada o per les xarxes socials. Segons els currículums vigents és una obligació que tenim envers el nostre alumnat, com també ho és fer conèixer a l’alumnat els fonaments de la societat democràtica i els drets i llibertats tan individuals com col·lectius, la nostra llengua pròpia i la nostra història.

Per aquest motiu, l’STEI Intersindical s’oposa a qualsevol intent de limitació de la llibertat d’expressió i de càtedra dels docents de les Illes Balears, es manté vigilant davant aquesta persistent campanya d’assetjament del professorat i, tan aviat com detecti el mínim indici de delicte, ho posarà en mans dels serveis jurídics i de les instàncies pertinents.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  7. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  8. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid