Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Assemblea Feminista La Ruda de Vilafranca s'apropa a la realitat refugiades amb la projecció d’un documental i un debat

Serà el proper dissabte 12 de gener a les 19 h al Casal Popular de Vilafranca i comptarà amb la presència de dues voluntàries a Atenes

04/01/2019 Gènere
L’Assemblea Feminista La Ruda projectarà,  dissabte 12 de gener a les 19h al Casal Popular de Vilafranca (C/ Sant Raimon de
Penyafort, 7), el documental Refugeless(Sense refugi). On es reflecteix la crisi humanitària de les migracions forçades a Europa com a conseqüència dels conflictes bèl·lics oberts a països com Iran, Iraq, Afganistan o Síria. Refugeless dóna veu a una sèrie de refugiades que es troben a països europeus com Alemanya, Suècia, Sèrbia o Hongria, entre d'altres.

A continuació, Clara Calvet i Alba Anjana Ràfols, dues voluntàries a Atenes, faran una ponència per relatar la seva experiència i punts de vista sobre una situació que coneixen de primera mà. Les dues ponents explicaran la situació polítco-social en què es troben aquestes persones, i també convidaran al debat i a la reflexió de les assistents.

La finalitat de l'esdeveniment és informar i visibilitzar aquesta realitat tan complexa, al mateix temps que pretén donar a conèixer a on es destinaran part dels beneficis del Calendari de Bruixes 2019 que ha elaborat el col·lectiu penedesenc: una casa d’acollida de refugiades del barri d’Exharcia, a la ciutat d’Atenes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid