Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat d'expressió
El regidor de Guanyem Badalona, Jose Téllez, recorrerà la sentència

El regidor s'ha assabentat per la premsa que havia estat condemnat a pagar una multa de 4.380 euros —dotze euros diaris durant un any— i també les costes processals, per un delicte de desobediència per haver recuperat uns cartells de l’ANC d’un vehicle de la Guàrdia Urbana de Badalona durant la campanya de l’1-O.

17/01/2019 Drets i Llibertats

El regidor de Guanyem Badalona, Jose Téllez, ha manifestat aquest dimecres que recorrerà la sentència, tot dient que "No acceptarem mai ni un euro de multa. Fins al final defensant el dret a la llibertat d'expressió. I, si cal, que un tribunal europeu es pronunciï sobre que un estat membre ordeni confiscar cartells que diuen Hola Europa.

Téllez ha assenyalat que s'havia descobert que darrera de la denúncia hi havia el PP de Badalona i Albiol,  "Ells fan la denúncia que després la Fiscalia "se lo afina". Ells, sempre ells. Tenen un entramat polític-econòmic-judicial per desfer-se la seva oposició política i social"

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid