Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa del terrtori
El GOB visualitza al carrer els diferents impactes que afecten el territori, la biodiversitat i la qualitat de vida a Mallorca
10/01/2019 Territori

El Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB-Mallorca) ha realitzat avui una intervenció al carrer en el marc de la seva campanya de socis #MésMassificacióÉsMenys per visibilitzar diferents impactes que afecten el territori, la biodiversitat i la qualitat de vida a Mallorca

Aquesta és una de les darreres accions que es duran a terme, des de que el passat 27 de novembre es va llançar la campanya #MésMassificacióÉsMenys que ha estat present en premsa, cine, xarxes socials i al carrer, específicament dissenyada per demanar el suport actiu de la societat mallorquina en la lluita contra les diferents amenaces que està patint Mallorca i que s'estan incrementant en els darrers anys.

L’acció de visibilització es centra en diferents impactes territorials, sobre la biodiversitat i la qualitat de vida que plasma en un format de m2, imatges que s’han editat i s’han instal·lat a la Plaça d’Espanya. Els missatges han estat visibles al de matí, suscitant la curiositat dels vianants.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid