Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
agressions masclistes
Denuncien l'agressió masclista vers a una noia en un espai d'oci a la Seu d'Urgell
02/01/2019 Gènere

La nit del passat 24 de desembre per desgràcia, a La Seu s’ha tornat a repetir una agressió masclista vers  una jove en un espai d’oci com és La Murga. L’agressió la van realitzar  un grup de 5  nois d’Andorra i un de La Seu. Poc a poc, s’estan identificant els agressors i un d’ells és un component del grup Traptor  Amarillo, que té prevista una actuació en aquest mateix recinte la nit del 31.

Finalment, l’organització de Nit Oh Parties ens ha assegurat que no participarà en l’actuació el presumpte agressor. Tot i això, des del Col·lectiu Feminista Alt Urgell, el Col·lectiu Huldra i Arran Alt Urgell  denuncien aquesta agressió, assenyalen a la societat patriarcal que "ens  criminalitza i  permet que la (in)justícia protegeixi dia a dia els agressors, deixant  la víctima qüestionada constantment"

Continuaran denunciant tant els espais d’oci com en el dia a dia les agressions que pateixen les dones a través de la lluita feminista.  Donen suport, sororitat i recolzament a la víctima "perquè si ens toquen a una ens toquen a totes!"  

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid