Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita feminista
Crida a participar a la primera Assemblea Oberta Feminista a Cambrils

Serà el dissabte 19 de gener, de 10 a 12 h al Casal Popular El Polvorí

15/01/2019 Gènere

El col·lectiu Feminista de Cambrils ha fet una crida a participar el proper dissabte a la 1a Assemblea Oberta Feminista de la localitat. L'assemblea feminista neix arran del petit grup que es va crear el passat 8M durant la vaga general a Cambrils.

Donada la situació social, política i judicial actual i les últimes sentències que atempten directament contra les dones i els seus drets, i ara, a més a més, amb la deriva de l'extrema dreta, consideren que és més necessari que mai, l'existència d'un espai feminista a nostra població.

L'obertura del Casal Popular, El Polvorí, un espai autogestionat que no depèn de les institucions, els ha permet fer un pas endavant i tenir un espai propi de treball i reunió on establir l'assemblea feminista de Cambrils.

L'any passat es va realitzar un acte a la plaça de l'Ajuntament, després de l'acte institucional, organitzat per les dones que formaven part del CDR de Cambrils, les quals van participar de les trobades amb la Plataforma 8M del Camp.

També es van organitzar amb protestes quan van sortir les dues sentències de La Manada: "No és un abús, és una violació".

L'última acció realitzada va ser durant la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, on van encartellar tots els espais (places, zones de festa i les mateixes barres, parlant amb cada col·lectiu que les gestionava) amb cartells informatius d'actuació davant de les agressions masclistes. Es va decidir dur a terme aquesta acció en resposta a l’absència d’iniciativa de les institucions que, tot i comptar amb la campanya "No és no", subvencionada per la Generalitat, no van apostar per dur a terme cap acció en la línia de la prevenció i erradicació de les violències masclistes en els espais de festa.

Ho tenen clar, juntes són més fortes i puntualitzen que cal "organitzar-nos i empoderar-nos contra el patriarcat, ja que només la sororitat ens permet defensar-nos".

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid