Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1-O
Concentració de suport al regidor a l'Ajuntament de Badalona José Téllez

Li demanen 6 mesos de presó i inhabilitació per impedir que es requisessin uns cartells sobre l'1 d'octubre

09/01/2019 Drets i Llibertats

El regidor de Guanyem Badalona serà jutjat aquest dijous per haver impedit que es requisessin uns cartells. El fiscal li demana 6 mesos de presó i inhabilitació.  En solidarirat amb el regidor, s'ha convocat una concentració demà a les 9.30h a la Ciutat de la Justícia de Barcelona 

Els fets van passar en plena campanya del referèndum de l'1-0, Téllez va demanar dos agents de la Guàrdia Urbana que tornessin uns cartells que havien requisats a un grup persones que els estàven enganxat, entre els quals hi havia el president d’Òmnium, Jordi Cuixart.

 

Imatges dels fets pels quals s'acusa el regidor de Guanyem Badalona Jose Téllez  d'un delicte inventat de desobediència greu pels cartells de l'#1Oct. Al vídeo també apareix el president d'Òmnium Cultural empresonat, Jordi Cuixart:

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid