Música popular
Comença la 32a edició del Festival Folk Internacional Tradicionàrius
11/01/2019 Cultura

Aquest vespre comença la 32a edició del Festival Folk Internacional Tradicionàrius amb el grup de percussió Kabum i el col·lectiu Guirigrall, un grup de gralles format per a l’ocasió, amb la coneguda cercavila des de la plaça de la Vila. Enguany, també hi actuarà la colla de grallers La Pessigolla, formació històrica que celebren 35 anys. I ja a l’Artesà, a dos quarts d’onze, l’espectacle ELECTROGRALLA, del Roger Andorrà. 

El Tradicionàrius 2019 s'allargarà fins el 12 d'abril i posarà en valor la música folk com a espai de creació oberta als canvis del país i a les seves modes i complicitats. Enguany, la programació inclou espectacles que absorbeixen les innovacions del moment i les noves tendències culturals i socials sota una mirada de les múltiples disciplines creatives.

La programació d'enguany compta amb noms com Caïm Riba, la mallorquina Joana Gomila acompanyada de la dansa de Lali Ayguadé, i parelles singulars com Toti Soler i Gemma Humet Pep Gimeno 'Botifarra' Ahmed Touzani. Com és habitual, totes les actuacions tindran lloc al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia