Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibres
Veus destacades de l'esquerra mundial es reuneixen a Barcelona per pensar l'emancipació avui
05/12/2018 Cultura
La propera setmana tindrà lloc a l'espai Bota de la Fabra i Coats de Barcelona el congrés Catarsi. Pensant l'emancipació avui, que reunirà a intel·lectuals i activistes vinguts d'arreu per reflexionar sobre el paper a les institucions, l'alliberament nacional, el feminisme o la vigència de les idees de Marx a 200 anys de la seva mort, entre altres.

El congrés dona el tret de sortida d’un projecte més ampli de caràcter editorial, que porta el mateix nom: Catarsi Magazín. Es tracta d’una primera edició però amb voluntat de fer emergir un esdeveniment anual de referència, amb ponents internacionals i nacionals i amb una fila zero de reconeguts activistes, militants, sociòlegs, filòsofs, historiadors de casa nostra i d’arreu, per a enriquir i contextualitzar el debat.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid