Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
Les ADIC mantindran les manifestacions diàries a Barcelona mentre duri la vaga de fam

Aquest diumenge, unes 400 persones s'han tornat a concentrar davant de la delegació del govern espanyol i a continuación han baixat en manifestació cap el centre.

10/12/2018

En un comunicat fet públic, les Assemblees en Defensa de les Institucions Catalanes (ADIC), formades pels treballadores i treballadors públics, han remarcat que no deixaran el carrer mentre duri la vaga de fam dels presos polítics catalans i en supoprt també amb la resta de represaliats. 

També han agraït als CDR per la crida que fan en sumar-se aquestes mobilitzacions. La nota finalitza amb  aquestes paraules "Som al carrer, i al carrer continuem la lluita per la Llibertat, la Justícia i República".

La protesta es fa diàriament des del 3 de desembre, comença a les 19 h davant de la delegació del govern espanyol i, més tard, avança cap al centre de la ciutat i provoca el tall de diverses vies importants.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid