Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
21-D
La Forja convoca una mobilització per aturar el Consell de ministres del 21-D inspirada en el moviment de les armilles grogues

L'organització juvenil ha avançat que aviat donaran més detalls sobre la convocatòria.

03/12/2018 Política
L'organització juvenil La Forja - Jovent Revolucionari ha fet pública una convocatòria de mobilització per boicotejar el Consell de Ministres que el Govern Espanyol ha anunciat pel dia 21 de desembre a Barcelona. Els joves, que s'ubiquen a l'espai polític de l'esquerra independentista, han iniciat una roda de contactes amb entitats i organitzacions sobiranistes per tal de concretar les accions que es duguin a terme durant aquesta protesta.

Els joves de La Forja no volen permetre que la reunió de l'executiu de Pedro Sànchez pugui transcórrer amb normalitat i emplacen a tot el moviment d'alliberament nacional català a donar suport a la convocatòria. El cartell que l'organització ha publicat s'emmiralla amb les protestes que estan transcorrent a França i la Catalunya Nord les últimes setmanes, ja conegudes amb el nom d'armilles grogues.

L'organització juvenil ha avançat que aviat donaran més detalls sobre la convocatòria.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid