Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2019
La CUP Capgirem Barcelona presenta les conselleres de districte i les candidates a encapçalar la llista a les municipals del 2019
16/12/2018 Política

La CUP Capgirem Barcelona ha arribat a un punt d’inflexió en la construcció de la candidatura amb la que es presentaran a les eleccions municipals del 2019.

Després d’un  procés de debat als diversos barris per tal de revisar i actualitzar el programa de l’organització, tant de ciutat com de districte, avui presenta el resultat del procés democràtic que hem dut a terme per tal d’escollir les candidates a encapçalar la llista amb que es presentaran a les properes municipals, i les conselleres de cada un dels 10 districtes de la ciutat. Després d’haver realitzat assemblees als diversos barris finalment tenim les 8 persones candidates a encapçalar la llista de la CUP Capgirem Barcelona a les eleccions municipals del 2019, així com les conselleres de districte.

Ara s’inicia un procés que culminarà el 2 de febrer amb l’ordenació d’aquestes vuit persones en les primeres posicions de la llista. Aquest procés constarà d’un període de votació en línia per a les militants de les diverses organitzacions de l’Esquerra Independentista i les organitzacions que donen suport a la candidatura.

Així doncs, avui s'ha presentat el resultat del procés de tria de les 8 persones que encapçalaran la llista, i els noms de les persones que exerciran de conselleres a cada un dels districtes:

Llista 8 candidates a ciutat, ordenades alfabèticament:

Leo Bejarano

Marc Cerdà

Jordi Magrinyà

Marga Olalla

Alfons Romero

Anna Saliente

Alba Sanjurjo

Roser Vime 

 

Conselleres de districte:

 

 

Ciutat Vella

Joan Sebastià Colomer

Carme Saorín

 

Eixample (provisional)

Àlex Juanmartín (EEiSA)

Xabier Blanch (ED)

 

Sants-Montjuïc

Neus Roca

Arnau López 

 

Les Corts

Meritxell Lázaro

 

Sarrià - Sant Gervasi

Bernat Julià

Anna Lletjós

 

Gràcia

Paula Serrano

Dani Vázquez

 

Horta Guinardó

Joan Melenchón

Queralt Badia

 

Sant Martí

Dani Celma

Patrícia Nieves

 

Sant Andreu

Ivan Altimira

Vanessa Llobet

Alba Fernández 

Sònia Moll

 

Nou Barris

Francisco Garrobo

Míriam Aguirre

Asun Terol

Paco García

Sònia Paytubi

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid