Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ni presos ni exiliats
L’Assemblea convoca una concentració a Lledoners

L’entitat impulsarà tota una sèrie d’accions, sempre dins l’estratègia noviolenta, per establir una estratègia compartida amb tots els actors independentistes: Govern, Parlament (partits) i societat civil; per impulsar la via unilateral,

02/12/2018 Política

L’Assemblea ha convocat una concentració aquesta tarda a les 18 h al Centre Penitenciari de Lledoners per denunciar que ens trobem davant d’un estat que ens oprimeix, vulnera drets fonamentals i sense garanties judicials i, a la vegada, donar suport a la #VagaDeFam de Jordi Sànchez (empresonat pel fet de ser president de l’ANC) i Jordi Turull.

L’Assemblea considera que ens trobem davant d’un judici que no hauria d’existir, un judici polític que està reprimint el dret universal de l’autodeterminació. Per això, l’entitat impulsarà tota una sèrie d’accions, sempre dins l’estratègia noviolenta, per establir una estratègia compartida amb tots els actors independentistes: Govern, Parlament (partits) i societat civil; per impulsar la via unilateral, l’escenari que l’Assemblea considera més probable i l’únic que depèn de nosaltres i ens permet ser proactius; i per denunciar als organismes internacionals la situació de vulneració de drets polítics i civils dels ciutadans catalans.

Per a l’Assemblea, aquesta sèrie d’accions comencen avui mateix, per això, l’entitat convida a tothom a sortir de casa seva, des d’aquest mateix instant, per trobar-se a les principals vies del país i anar conjuntament fins al C.P. Lledoners. Allà, a les 18 h, es farà un gran cercle de llum envoltant Lledoners per fer efectiva la República catalana.

Valora
Rànquings
  1. La professora de l'UdG Esmeralda Úbeda torna a realitzar actes vandàlics unionistes
  2. Membres de La Forja i la CUP fan fora de Sant Pol els arrenca-llaços dels Segadors del Maresme
  3. Convoquen una concentració a Cotlliure per la justícia i les llibertats en protesta de la visita de Pedro Sánchez
  4. El suport de més de 50 organitzacions i desenes de comitès de suport fan preveure una vaga general massiva
  5. UB per la República se suma a la Vaga General
  6. Universitats per la República interromp el Word Law Congress per denunciar la “falsa justícia” espanyola
  7. La CUP-Crida per Girona denuncia manca de planificació del Departament d'Ensenyament davant del tancament del P3 de l'Escola de Font de la Pólvora
  8. Els Mossos detenen un militant de La Forja en el seu domicili a Badalona
  9. La CUP Mataró fa una crida a la mobilització general en defensa dels drets civils, socials i nacionals
  10. Denuncien que la Generalitat vulgui censurar l'acte de Jose Pàmies a Blanes
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid