Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Art
Inauguració de la Mostra d'Art Feminista de Barcelona
14/12/2018 Gènere
Aquest divendres 14 de desembre s'inaugura FemArt, La Mostra d’Art Feminista de Barcelona, que en aquesta edició, celebra 25 anys!

Amb aquest motiu es realitzarà la primera exposició retrospectiva d'art feminista contemporani de Catalunya, que constitueix una memòria visual i plàstica dels últims anys de lluites feministes a Barcelona.

La mostra titulada “Hem vist coses que mai no creuríeu!, una retrospectiva replicant”, s’inaugurarà el 14 de desembre a les 19 h a Ca la Dona i recollirà a més de les obres més significatives, documentació gràfica i textual de cada una de les 25 mostres realitzades
on han participat més de 800 artistes.

Com a activitats paral·leles a la mostra, es realitzarà Seminari, titulat "Provocant la història: Éssers feministes i imatges dissidents" en el que participen referents de la història de l'art, el feminisme i l'activisme i una convocatòria per artistes emergents “FemArt Emergències”, organitzada conjuntament amb la Universitat de Barcelona i dirigida a artistes en formació matriculats a Universitats i Escoles d’Art.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid