Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gènere
La CUP Granollers continua exigint justícia per a Vianca malgrat el seu enterrament
04/12/2018 Gènere

La CUP Granollers continua demanant l'esclariment del cas de Vianca Roca, la granollerina desapareguda el 16 de juliol i trobada morta el 14 de setembre. Després de 2 mesos i mig des que es va trobar el cadàver al riu Congost, la família de Vianca Roca per fi li podrà donar un enterrament digne enmig de la sensació de desamparament viscuda de part de les institucions.

A banda del poc suport institucional, el cas continua sense esclarir-se i sense fer-se justícia. Els Mossos d'Esquadra han retornat per fi el cadàver però encara el cas es troba sota secret de sumari. Sigui quin sigui el motiu de la mort, denunicem que aquest sistema masclista i patriarcal sempre ens acaba invisibilitzant com a víctimes. No es pot tolerar, veient la lentitud de resolució del cas, que existeixin distinció entre ciutadans de primera i de segona.

Aquest fet representa una situació alarmant. Es tracta d'un fet polític i col·lectiu que afecta directament a la seguretat i al benestar de tots el veïns i veïnes. Si ens toquen a una, ens estan tocant a totes. Denunciem el silenci de l'Ajuntament i de la resta d'institucions així com també la situació de desemparament en que es troba la família de la Vianca. Exigim a l'Ajuntament que respongui a les seves necessitats i que protegeixi els drets i serveis públics de la ciutat.

La vetlla de Vianca Roca tindrà lloc durant aquest dimarts 4 de desembre al Tanatori de Granollers a partir de les 11 del matí. El funeral està previst el dimecres 5 a les 10 del matí a la parròquia de Sant Esteve de la ciutat.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid