Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Micromecenatge
Vitralls per la Democràcia

Per denunciar la situació a Catalunya després de l'1 d'Octubre, intentant també aconseguir el suport dels pobles d'Europa.

18/11/2018 Política

Vitratts per la democràcia és un projecte artístic que ha endegat un col·lectiu d'artistes per tal de denunciar al món la situació que es viu a Catalunya des de l’1 d’octubre. Primer van titular el projecte com a “Vitralls per la República” però finalment l’han presentat com a Vitralls per la Democràcia perquè la situació del país va molt més enllà. És una acció artística de denúncia. Una bella acció de denúncia.

Durant aquests darreres mesos el projecte ha anat creixent. Des de la primera presentació al mes de maig a Suïssa fins ara, han aconseguit la col·laboració de diversos vitrallers europeus que entenen que la situació de la democràcia a Catalunya mereix el seu esforç. Són els professors i alumnes de l’École Suisse de Vitrail, la Lisa di Campli d’Holanda, el Michel Pradeilles de França i també alguns altres de catalans que prefereixen no aparèixer als crèdits. També l’Émilie Castanier de França, que estarà treballant al nostre taller durant 4 mesos i que és la responsable d’executar els vitralls de l’Oriol, la Marta i els Jordis.

Això vol dir que el projecte ja està en marxa, que no estan sols i que sembla més fàcil aconseguir l’objectiu últim que no és altre que la denúncia de la situació de la democràcia espanyola al món. Però els fons de que disposem són limitats i per això el passat dia 1 de novembre vam obrir-nos a la participació de tothom qui vulgui a través del micro-mecenatge a Verkami. 

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid