Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Salut Pública
La Marea Blanca de Catalunya dóna suport a la vaga de metges del 26 al 30 de novembre

Ha fet una crida a tots els treballadors i treballadores de l'atenció primària a Catalunya , i de tot el nostre Servei Nacional de Salut a participar el proper 10 de desembre de 2018 en la jornada de lluita convocada contra les llistes d'espera i la mercantilització de la salut.

08/11/2018 Salut

La  Marea Blanca de Catalunya ha manifestat que donarà suport a la vaga com a qualsevol altra mobilització de les treballadores i treballadors que no veuen ateses les seves demandes laborals i també perquè planteja millores assistencials i una major dotació pressupostària per a l'Atenció Primària, tal com venim reclamant des de fa temps.

En aquesta línia, demanen a tots els sindicats amb representació dels diferents estaments que se sumin a la convocatòria de vaga.

També han demanat  solidaritat amb els i les treballadores i suport a la vaga perquè de la millora de l'Atenció Primària i de tot el Sistema Públic de Salut en surt beneficiada la nostra salut. Reitera un cop més la més absoluta necessitat de participació activa, i amb veu pròpia, de la ciutadania organitzada i empoderada en els temes de salut i sanitat, com a garantia de qualitat democràtica.

Reclama al Departament de Salut que doni resposta satisfactòria a les demandes dels treballadors i treballadores, i al Govern de la Generalitat que el doti dels recursos necessaris per garantir una Atenció Primària de qualitat i que any rere any se li han negat.

Cal recordar que Metges de Catalunya ha convocat una vaga de facultatius en atenció primària de l'Institut Català de la Salut (ICS) -metges de família, pediatres, odontòlegs i ginecòlegs- els dies 26, 27, 28, 29 i 30 de novembre davant la "sobrecàrrega assistencial que es fa insostenible".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid